fbpx

Maatwerk ontwerp | tiener slaapkamer

Maatwerk ontwerp | tiener slaapkamer

Een tiener kamer inrichten was een leuke uitdaging. Het ontwerp draait  vooral rondom de oude trap. Deze trap is het eerste wat je ziet op het moment dat je binnen komt. Ook is het een stuk loze ruimte in de kamer. De klant wilde daarom graag een maatwerk ontwerp voor een kledingkast. Het ontwerp benut elke centimeter van de ruimte, zo is er ruimte voor lades, hang ruimte en verschillende planken. De rest van de kamer hebben we ook meegenomen in het ontwerp. Het slaapgedeelte wordt helemaal mee geverfd in dezelfde kleur. Dit zorgt ervoor dat het een knusse hoek is.

Interieuradvies Den Haag

Dit zeiden zij:

"Ruth ken ik als een harde werker met serieuze ambities. Ze legt de lat hoog. Haar enthousiasme, creativiteit in combinatie met haar ondernemende kwaliteiten gaan haar vast ver brengen"

Marieke van der Hoek – Vijfvinkel

Docent

Ik ben erg onder de indruk van de creativiteit van Ruth. Binnen twee uur weet ze op haar laptop een leeg winkelpand om te bouwen tot een sfeervolle lunchroom. Dit met een bescheiden budget. Ruth is vakkundig, professioneel en flexibel. Ze heeft een scherp oog voor detail, een goed gevoel voor sfeer en is bovenal erg klantgericht. Wij genieten in Dordrecht nog iedere dag van je geweldige ontwerp. Bedankt

Advies aan huis – lunchroom

Van Pelt Delicatessen

"Guided By Ruth heeft ons goed geholpen advies te geven voor de nieuwe style in ons huis. Leuke verassende ideeën, mooie kleur combinaties. De keuze van kleuren, producten en combinaties wordt ook goed toegelicht. Na het advies is er ook ruim voldoende aandacht voor nazorg."

Interieuradvies – kleurrijke woning Rhoon

Familie Knepper

"Ik heb Ruth leren kennen als een enthousiaste en leergierige interieurstyliste. Ze weet de juiste adviseurs aan zich te binden om zelf tot een goed doordacht ontwerp te komen voor een aantal maatwerkkasten in ons Havenloft. Een drijvende woning vraagt extra kennis van zaken en Ruth heeft zich laten inspireren door de diverse ruimtes en drie mooie kasten ontworpen."

Interieuradvies – maatwerk kasten

Havenloft

Past maatwerk ook bij jouw woning en wil jij advies?

Wil jij ook een ontwerp speciaal voor jouw woning? Neem dan contact op via het contact formulier of kijk verder op deze pagina: contact

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart