fbpx

Kleurrijk interieur| Woning Rhoon

Dit ontwerp draaide vooral om kleur en materiaal advies. De grote meubels konden niet worden vervangen, maar er moest wel echt samenhang komen in huis. We zijn daarom gaan spelen met kleuren. Het groen bestond al groot en deels, maar hieraan is geel toegevoegd. We gingen 100 procent voor een kleurrijk interieur. Het mooie tulpen schilderij was het uitgaanspunt van het ontwerp. Verder zie je bepaalde ontwerp keuzes zoals een extra zithoek in de eetkamer, niet alleen een leuk plekje om te zitten, maar ook nog eens extra opbergruimte voor het speelgoed van de kinderen. Dit bankje wordt maatwerk gemaakt. Verder draait dit project om kleuren terug laten komen in zowel accessoires als bepaalde meubels, hierdoor is er samenhang in het interieur.

interieuradvies woonkamer Rhoon
interieurontwerp Rhoon

Dit zeiden zij:

"Ruth has supported in advice on our interieur at our restaurant bar MOA MOA Amsterdam and she made an amazing 3D video and pictures that we used for our crowdfunding. Because of that we gathered our finances. I recommend working with Ruth because she has a ton of experience and is very involved making sure the job gets done properly and in time. Thank again Ruth, until next time"

3D beelden MOA MOA Amsterdam

3D beelden MOA MOA Amsterdam

Ik ben erg onder de indruk van de creativiteit van Ruth. Binnen twee uur weet ze op haar laptop een leeg winkelpand om te bouwen tot een sfeervolle lunchroom. Dit met een bescheiden budget. Ruth is vakkundig, professioneel en flexibel. Ze heeft een scherp oog voor detail, een goed gevoel voor sfeer en is bovenal erg klantgericht. Wij genieten in Dordrecht nog iedere dag van je geweldige ontwerp. Bedankt

Advies aan huis – lunchroom

Van Pelt Delicatessen

"Guided By Ruth heeft ons goed geholpen advies te geven voor de nieuwe style in ons huis. Leuke verassende ideeën, mooie kleur combinaties. De keuze van kleuren, producten en combinaties wordt ook goed toegelicht. Na het advies is er ook ruim voldoende aandacht voor nazorg."

Interieuradvies – kleurrijke woning Rhoon

Familie Knepper

"Ik heb Ruth leren kennen als een enthousiaste en leergierige interieurstyliste. Ze weet de juiste adviseurs aan zich te binden om zelf tot een goed doordacht ontwerp te komen voor een aantal maatwerkkasten in ons Havenloft. Een drijvende woning vraagt extra kennis van zaken en Ruth heeft zich laten inspireren door de diverse ruimtes en drie mooie kasten ontworpen."

Interieuradvies – maatwerk kasten

Havenloft

"Ruth ken ik als een harde werker met serieuze ambities. Ze legt de lat hoog. Haar enthousiasme, creativiteit in combinatie met haar ondernemende kwaliteiten gaan haar vast ver brengen"

Marieke van der Hoek – Vijfvinkel

Docent

Wil jij ook zo'n kleurrijk interieur?

Past dit kleurrijke interieur bij jouw stijl en wil jij zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Neem dan contact op via dit contactformulier of kijk op deze pagina verder: contact

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart