fbpx

Maatwerk kast - Havenloft

interieuradvies Rotterdam

Interieuradvies Rotterdam

Dit ontwerp was een feestje! Ik werd gevraagd om meerdere ontwerpen te maken voor maatwerk meubels in dit project. Het was niet voor zomaar een huis, maar voor een drijvend huis wat wordt gevestigd in Rotterdam. De maatwerk kast is een kast van bijna 4 meter hoog en meerdere meters breed, doordat de kast in een drijvend huis zou komen te staan moest er in het ontwerpproces rekening worden gehouden met de zwaarte van deze kast. Dit was een leuke uitdaging en samen met de desbetreffende meubelmaker is hier dan ook een speciaal ontwerp voor gemaakt. Het ontwerp van de kast/ kapstok en trapleuning zijn verder helemaal gebaseerd op de persoonlijke wensen van de klant en natuurlijk aangepast op het huis. Guided By Ruth is interieuradviseur in omgeving Rotterdam

interieuradviseur Rotterdam

Zij zeiden dit:

"Ruth has supported in advice on our interieur at our restaurant bar MOA MOA Amsterdam and she made an amazing 3D video and pictures that we used for our crowdfunding. Because of that we gathered our finances. I recommend working with Ruth because she has a ton of experience and is very involved making sure the job gets done properly and in time. Thank again Ruth, until next time"

3D beelden MOA MOA Amsterdam

3D beelden MOA MOA Amsterdam

Ik ben erg onder de indruk van de creativiteit van Ruth. Binnen twee uur weet ze op haar laptop een leeg winkelpand om te bouwen tot een sfeervolle lunchroom. Dit met een bescheiden budget. Ruth is vakkundig, professioneel en flexibel. Ze heeft een scherp oog voor detail, een goed gevoel voor sfeer en is bovenal erg klantgericht. Wij genieten in Dordrecht nog iedere dag van je geweldige ontwerp. Bedankt

Advies aan huis – lunchroom

Van Pelt Delicatessen

"Guided By Ruth heeft ons goed geholpen advies te geven voor de nieuwe style in ons huis. Leuke verassende ideeën, mooie kleur combinaties. De keuze van kleuren, producten en combinaties wordt ook goed toegelicht. Na het advies is er ook ruim voldoende aandacht voor nazorg."

Interieuradvies – kleurrijke woning Rhoon

Familie Knepper

"Ik heb Ruth leren kennen als een enthousiaste en leergierige interieurstyliste. Ze weet de juiste adviseurs aan zich te binden om zelf tot een goed doordacht ontwerp te komen voor een aantal maatwerkkasten in ons Havenloft. Een drijvende woning vraagt extra kennis van zaken en Ruth heeft zich laten inspireren door de diverse ruimtes en drie mooie kasten ontworpen."

Interieuradvies – maatwerk kasten

Havenloft

"Ruth ken ik als een harde werker met serieuze ambities. Ze legt de lat hoog. Haar enthousiasme, creativiteit in combinatie met haar ondernemende kwaliteiten gaan haar vast ver brengen"

Marieke van der Hoek – Vijfvinkel

Docent

Wil jij ook een maatwerk kast in jouw huis, maar weet je niet waar te beginnen?

Neem dan contact op via dit formulier of ga door naar de contact pagina voor meer informatie.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart