fbpx

Interieuradvies Poortugaal - maatwerk interieurontwerp

Voor dit nieuwbouwproject was ons doel om het nieuwbouw huis een mooi nieuw uiterlijk te geven. Mijn klant wilde een interieur wat haar persoonlijkheid reflecteerde. Toen ik dit resultaat liet zien was ze erg blij. De gedurfde combinatie van kleuren geven een speciaal gevoel aan het interieur. het nieuwbouw is er op deze manier echt vanaf. Dit interieuradvies Poortugaal is echt een maatwerk interieurontwerp. Aan de hand van de behoeftes en wensen van de klant ben ik aan de slag gegaan.

interieuradvies Poortugaal - maatwerk interieurontwerp
interieuradvies Poortugaal - maatwerk interieurontwerp
interieuradvies Poortugaal
interieuradvies Poortugaal

Dit zeiden zei:

"Ruth has supported in advice on our interieur at our restaurant bar MOA MOA Amsterdam and she made an amazing 3D video and pictures that we used for our crowdfunding. Because of that we gathered our finances. I recommend working with Ruth because she has a ton of experience and is very involved making sure the job gets done properly and in time. Thank again Ruth, until next time"

3D beelden MOA MOA Amsterdam

3D beelden MOA MOA Amsterdam

Ik ben erg onder de indruk van de creativiteit van Ruth. Binnen twee uur weet ze op haar laptop een leeg winkelpand om te bouwen tot een sfeervolle lunchroom. Dit met een bescheiden budget. Ruth is vakkundig, professioneel en flexibel. Ze heeft een scherp oog voor detail, een goed gevoel voor sfeer en is bovenal erg klantgericht. Wij genieten in Dordrecht nog iedere dag van je geweldige ontwerp. Bedankt

Advies aan huis – lunchroom

Van Pelt Delicatessen

"Guided By Ruth heeft ons goed geholpen advies te geven voor de nieuwe style in ons huis. Leuke verassende ideeën, mooie kleur combinaties. De keuze van kleuren, producten en combinaties wordt ook goed toegelicht. Na het advies is er ook ruim voldoende aandacht voor nazorg."

Interieuradvies – kleurrijke woning Rhoon

Familie Knepper

"Ik heb Ruth leren kennen als een enthousiaste en leergierige interieurstyliste. Ze weet de juiste adviseurs aan zich te binden om zelf tot een goed doordacht ontwerp te komen voor een aantal maatwerkkasten in ons Havenloft. Een drijvende woning vraagt extra kennis van zaken en Ruth heeft zich laten inspireren door de diverse ruimtes en drie mooie kasten ontworpen."

Interieuradvies – maatwerk kasten

Havenloft

"Ruth ken ik als een harde werker met serieuze ambities. Ze legt de lat hoog. Haar enthousiasme, creativiteit in combinatie met haar ondernemende kwaliteiten gaan haar vast ver brengen"

Marieke van der Hoek – Vijfvinkel

Docent

Kan jij ook hulp gebruiken bij het inrichten van jouw nieuwbouwhuis?

Neem dan contact op via dit formulier of ga verder naar de contact pagina.

[verzenden "Send"]

Interieuradviseur Rotterdam Rhoon en omgeving

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart