fbpx

Interieuradvies Den Haag luxe zolderkamer

Luxe zolderkamer - interieuradvies Den Haag

Voor dit interieuradvies Den Haag was mij gevraagd om puur en alleen mee te denken met de mogelijke inrichtingen van mijn klant. Dit interieuradvies in Den Haag maakte ik uiteindelijk een stukje leuker. Ik had namelijk als verassing ook de eventuele aankleding van de kamer ontworpen. Een luxe kamer met een inloopkast, ruime slaapkamer, en-suite badkamer en als extra nog een verborgen washok. Het kleurgebruik binnen dit project zorgt ervoor dat het een luxe uitstraling krijgt. Donkerblauw en beige met messing details.

interieuradvies in Den Haag
Interieuradvies Den Haag
interieuradvies Den Haag
Interieuradvies Den Haag
Interieuradvies Den Haag

Dit zeiden zij:

"Ruth has supported in advice on our interieur at our restaurant bar MOA MOA Amsterdam and she made an amazing 3D video and pictures that we used for our crowdfunding. Because of that we gathered our finances. I recommend working with Ruth because she has a ton of experience and is very involved making sure the job gets done properly and in time. Thank again Ruth, until next time"

3D beelden MOA MOA Amsterdam

3D beelden MOA MOA Amsterdam

Ik ben erg onder de indruk van de creativiteit van Ruth. Binnen twee uur weet ze op haar laptop een leeg winkelpand om te bouwen tot een sfeervolle lunchroom. Dit met een bescheiden budget. Ruth is vakkundig, professioneel en flexibel. Ze heeft een scherp oog voor detail, een goed gevoel voor sfeer en is bovenal erg klantgericht. Wij genieten in Dordrecht nog iedere dag van je geweldige ontwerp. Bedankt

Advies aan huis – lunchroom

Van Pelt Delicatessen

"Guided By Ruth heeft ons goed geholpen advies te geven voor de nieuwe style in ons huis. Leuke verassende ideeën, mooie kleur combinaties. De keuze van kleuren, producten en combinaties wordt ook goed toegelicht. Na het advies is er ook ruim voldoende aandacht voor nazorg."

Interieuradvies – kleurrijke woning Rhoon

Familie Knepper

"Ik heb Ruth leren kennen als een enthousiaste en leergierige interieurstyliste. Ze weet de juiste adviseurs aan zich te binden om zelf tot een goed doordacht ontwerp te komen voor een aantal maatwerkkasten in ons Havenloft. Een drijvende woning vraagt extra kennis van zaken en Ruth heeft zich laten inspireren door de diverse ruimtes en drie mooie kasten ontworpen."

Interieuradvies – maatwerk kasten

Havenloft

"Ruth ken ik als een harde werker met serieuze ambities. Ze legt de lat hoog. Haar enthousiasme, creativiteit in combinatie met haar ondernemende kwaliteiten gaan haar vast ver brengen"

Marieke van der Hoek – Vijfvinkel

Docent

Kan jij ook hulp gebruiken bij de indeling van jouw interieur?

Als jij ook hulp kan gebruiken bij de indeling van jouw interieur, neem dan contact op via onderstaande contact formulier of kijk verder op mijn contact pagina.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart