fbpx
Guided By Ruth - over mij - Ruth de Bruijn

Guided By Ruth

Bij Guided By Ruth kan je terecht voor alles wat met interieur te maken heeft of je nou een nieuw kantoor wilt inrichten of je woonkamer. Elk traject bij Guided by Ruth is op maat, omdat Ruth de aandacht heeft voor jouw wensen en die invult met haar creativiteit. We starten een persoonlijk proces wat we zien als het bloeien van een bloem. Stapje voor stapje ontdekken we jouw persoonlijke interieurwensen. We richten de locatie in met de kernwaardes van jou als persoon of bedrijf; het zal bij je passen. Aan het einde van dit proces is de bloem compleet en ontwikkelen we een ontwerp wat voldoet aan al deze waardes. Een ontwerp waarmee jij écht thuis kan komen.

Wat kan je verwachten?

Guided By Ruth zegt het al: wanneer je ervoor kiest om een proces met mij te starten, wordt je bij elke stap begeleid. Ik help je bij de lastige keuzes die je moet maken voor je interieur in huis of  een zakelijke ruimte. Het uiteindelijke ontwerp speelt helemaal in op jouw persoonlijke wensen. Bij de kopjes interieuradvies en advies aan huis kan je zien waar zo’n advies precies uit bestaat.

Wie is Ruth de Bruijn?

Denk aan een gezellige krullenbol met een druk en leuk bestaan. Sinds kleins af aan ben ik al bezig met het maken van kleurcombinaties, dit in zowel tekeningen, kleding, ruimtes of in bijvoorbeeld moodboards. Dit was ook de reden waarom ik zes jaar geleden ervoor heb gekozen om mijn kennis te verbreden en een studie te gaan volgen als interieuradviseur. Met de kennis die ik heb opgedaan, kan ik jou nu helpen! De kleurencombinatie in een ruimte is dan ook hetgeen wat mijn ontwerpen laat spreken. Niet alleen het bezig zijn met interieur vind ik leuk, maar vooral het contact met mijn klanten maakt het werk nog leuker. Ik word pas echt blij van mijn werk als jij dat ook bent!

Guided By Ruth - over mij - Ruth de Bruijn

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart