fbpx

Een droomhuis waar jouw persoonlijkheid echt in terug komt

Vindt hier de werkwijze en het aanbod van Guided By Ruth

Voel jij je op dit moment niet thuis, heb je net een huis gekocht, ga je verbouwen of heb jij hulp nodig bij het realiseren van jouw droomhuis? Dan ben jij bij Guided By Ruth aan het goede adres. Als interieuradvies / ontwerper neem ik al jouw stres uit handen. In een intake gesprek bespreken wij jouw behoeftes en wensen, en ga ik echt opzoek naar jouw persoonlijkheid. Met al deze informatie maak ik een totaal concept voor jouw woning. Ik zorg ervoor dat de indeling optimaal is, alle kleuren en materiaal op elkaar afgestemd zijn en dat je aan de hand van een shoplist de juiste meubels en accessoires kunt gaan kopen. Dit allemaal om miskopen te voorkomen, en jou met een plan op pad te sturen. Samen gaan wij opzoek naar jouw persoonlijke touch en maken we jouw droomhuis realiteit!

Maak kennis met Guided By Ruth

Welke stappen lopen we door:

Intake gesprek - kennismaking

In dit eerste gesprek bespreken wij samen al jouw wensen en behoeftes. Ik zal je meerdere vragen stellen zodat jij nog dieper kunt gaan na denken over hoe jouw droomhuis eruit gaat zien.

Moodboard

Om het ontwerp te versterken, maak ik een moodboard. In sommige gevallen bespreek ik dit moodboard voordat ik met het ontwerp van de woning begin.

2D en 3D ontwerp

Ik ga aan de slag met de indeling van het huis! Aan de hand van alle punten die wij hebben besproken tijdens de intake, maak ik een 3D ontwerp van jouw huis. Ik teken de optimale indeling in en jij kunt direct zien hoe jouw huis eruit gaat zien.

Kleur- en materiaal plan

Niets is lastiger dan de juiste kleuren en materialen bij elkaar vinden. Door mijn ervaring is dit voor mij het leukste gedeelte! Ik zoek alles bij elkaar, gordijnen, verfkleuren, stoffen voor op de stoel of bank en ga zo maar door.

Lichtplan

Ik maak een lichtplan aan de hand van de indeling. Welke lamp komt waar? Welke armaturen passen in het plan en ik denk ook mee over de technische gedeelte. Mocht je een nieuwbouwwoning hebben wees er dan vroeg bij, zo kan ik het meeste voor je betekenen en vooral op dit vlak.

Maatwerk ontwerp

Jouw droomhuis is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Een maatwerk ontwerp zorgt vaak voor dat extra stukje persoonlijkheid. Met maatwerk kunnen we alle kanten op. Denk aan kasten, keuken en bijvoorbeeld een eettafel bankje. Ik maak het ontwerp en kan de kast ook laten uitvoeren door mijn meubelmaker.

Shoplist

Aan de hand van de productlijst kan jij meubels gaan aanschaffen. Ik zorg dat alle winkels erbij staan en het enige wat jij nog hoeft te doen is proefzitten en aanschaffen.

Voorlopig ontwerp presentatie

Dit is DE dag. Ik kom naar jouw huis samen met een tas vol stalen en een speciaal uitgeprint boekje. In de presentatie licht ik al mijn ontwerp keuzes toe. Heel belangrijk: na deze presentatie mogen jullie natuurlijk nog aanpassingen doorgeven.

Definitief ontwerp

Aan de hand van de besproken aanpassingen lever ik een definitief ontwerp aan. Vanaf nu gaan we richting de uitvoering. Eventueel heb ik een vaste aannemer/ meubelmaker waarmee ik jou in contact kan brengen, maar je kan natuurlijk ook met een eigen aannemer aan de slag.

Pakketen en prijzen:

Ik werk op dit moment met drie pakketen. Het advies aan huis heeft een vaste prijs. Voor de andere twee pakketen maak ik offerte op aan de hand van uw wensen.

Advies aan huis

Het advies aan huis is voor de gene die een nieuwe look and feel in huis zoekt of zelf graag bezig is met interieur, maar de mening van een professional mist. In 2 uur tijd zorgen we samen voor het extra beetje inspiratie die jij thuis nu mist. Een advies aan huis is een twee uur durend advies bij jou thuis. Jij mag twee uur lang al jouw vragen stellen. De ene keer komen we op een nieuwe inrichting, de andere keer vinden we een nieuwe kleur voor op de muur en weer een andere keer kan jij eindelijk aan de slag met meubels kopen.

De voordelen van dit advies zijn:

01. Het advies duurt 2 uur

02. Je krijgt heel veel nieuwe inspiratie om zelf aan de slag te gaan

03. Je hebt alle tijd om al jouw vragen te stellen

04. Je kan na 2 uur direct aan de slag met jouw droom interieur

Kosten: €250. incl. btw

*excl. reiskosten buiten Rotterdam (19 cent per km)*

Volledig pakket

Heb jij hulp nodig bij het inrichten van jouw huis? Laat je begeleiden door een professional en voorkom onnodig bijkomende stress.

Het interieuradvies is een volledig pakket wat bestaat uit verschillende onderdelen. De basis bestaat uit een intake gesprek, een voorlopig ontwerp gesprek en een definitief ontwerp. Hier bestaat het advies uit:

  • Intakegesprek
  • Moodboard
  • Kleur en materiaal advies
  • Verlichtingsplan (welke lamp komt waar)
  • 2D en 3D uitwerking
  • Shoplist
  • Presentatie
  • 3D video (extra kosten)

Dit advies word helemaal aangepast op jouw wensen en behoeften. Daarom wordt er special offerte gemaakt naar jouw wensen.

Vanaf €1150,- incl. btw 

*interieuradviseur Rotterdam en omgeving, maar ik help mensen door het hele land*

Maatwerk ontwerp

Wil jij maatwerk in jouw huis, maar heb je hulp nodig bij het ontwerp? Laat mij je helpen. Ik maak 3D tekeningen aan de hand van jouw behoeftes en wensen.  Het ontwerp zal creatief aangevuld zijn en er is de mogelijkheid om gelijk offerte op te vragen bij mijn  meubelmaker. Bij een maatwerk ontwerp kan je bijvoorbeeld denken aan: maatwerk kasten, keukens en maatwerk bankjes.

Vanaf €350 incl. btw.

Kan ik jou met één van deze pakketen helpen?

Als ik jou met één van mijn pakketen kan helpen, neem dan contact op via het contact formulier of klik door naar mijn contact pagina. Ik ben interieuradviseur Rotterdam en omgeving, maar ik help mensen door het hele land!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart