fbpx

Een webpagina vol met GRATIS kennis speciaal voor jou

Download hieronder gelijk het E-book, waarbij ik jou ga leren een moodboard te maken vanuit jouw gevoel in plaats vanuit inspiratie. Dit is de start van elk nieuw interieur.

Waarom gratis kennis?

Ik hou ervan om mijn passie te delen met anderen, daarom heb ik ervoor gekozen om gratis content te ontwikkelen om zo alvast een stukje kennis van mij met jou te delen en ook alvast wat gratis interieuradvies te kunnen geven.

Op mijn social media kanalen deel ik dagelijks mijn kennis in verschillende posts, maar natuurlijk ook op mijn blog pagina. Klik hier om gelijk naar mijn Instagram te gaan: @guidedbyruth.

Ik heb een E-book ontwikkelt waarin ik mijn kennis met jou deel. Dit E-book kan je verder op deze pagina downloaden. Om kennis te blijven delen ben ik ook begonnen met maandelijks mails te versturen. Ik stuur inspiratie mails over mijn ondernemers verhalen, maar ook interieur tips, interieur vragen en alles wat ik mee maak in mijn werk. Als jij deze mails ook wilt ontvangen, schrijf je dan in voor mijn inspiratie mails:

Gratis interieuradvies
Gratis interieuradvies

Ebook: Een interieur vanuit jouw gevoel in plaats vanuit inspiratie

Dit Ebook gaat jou leren een moodboard te maken vanuit jouw persoonlijkheid en wensen. In deze wereld met social media en apps zoals Pinterest is het heel makkelijk om jouw huis precies te maken zoals dat mooie plaatje op Pinterest.

Dit is precies wat wij natuurlijk niet willen. Een huis is een weerspiegeling van jou, jouw levensstijl, jouw wensen en jouw persoonlijkheid. Hoe begin je nou met het creëren van jouw droomhuis zonder te kopiëren?

In dit E-book neem ik jou mee en leer ik jou de meest gemaakte fout af. Download hieronder het E-book en ga gelijk aan de slag met jouw droomhuis. Voor iedereen die het Ebook download is er ook de kans om een gratis interieuradvies te winnen (later krijg je daar informatie over via de mail)

Bekijk hier mijn blog posts:

Mijn blog  is de plek waarin ik mijn ondernemers avonturen deel, maar ook wooninspiratie, interieur tips en binnenkijkers van mijn projecten

Tips voor kleuren in je huis | Binnenkijken bij project Rhoon

Twee weken geleden ronde ik dit project af. Dit project is helemaal geïnspireerd op een persoonlijk object uit het huis van mijn klant. Het leek…

Tips om te starten als jonge ondernemer

22 en al een eigen bedrijf hebben, daarnaast net een studie afgerond en ook nog wel deels het studenten leven vieren. Ik krijg bijna dagelijks…

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op via het contact formulier voor meer informatie. Wil je liever op een andere manier contact opnemen klik dan op deze link: contact

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart